Patří do toustu cibule? A patří tam koření? Má být kečup uvnitř nebo venku? Má být opečený, celozrnný, sladký, nebo třeba mírně hořký? To jsou otázky, na které jsme se rozhodli najít odpověď.
Vzhledem k tomu, že spousta z nás nemá v pátek v Bystřici tak úplně večeři, rozhodli jsme se udělat si soutěž O nejlepší toust. A co je na tom nejlepší? Přihlásit se můžeš taky.
Pravidla
- každý účastník soutěže si nakoupí suroviny – na opečení jednoho toustového chleba:
- Svůj vlastní vybraný, ten nejlepší toustový chléb (třeba Tesco value)
- Všechny ostatní ingredience co potřebuje na výrobu svého nejlepšího toustu, sladkého či slaného, kyselého,… (kyselý okurky, ředkvičku a tak)
- Účastník opeče toust svým osobitým a tajným stylem
- Opečené tousty se rozdělí mezi ostatní účastníky soutěže
- Každý účastník zahlasuje pro nejlepší toust v soutěži 3 body, druhý nejlepší 2 body a třetí nejlepší 1 bodem.
- Vítěz získá nehynoucí slávu a nejspíš i celovíkendové dotazování co tam teda dal…
- A pak půjdeme znovu žonglovat… 🙂
Výhra
Kromě nehynoucí slávy v podobě Nejlepšího toustéra na akci, určitě vymyslíme i nějaký diplom. A hlavně během páteční soutěže naprosto jistě nebudeš mít hlad – a o to vlastně šlo celou dobu.
Účastníci
Prozatím jsou přihlášení do soutěže(pozor na to, počet míst je omezen na cca 12 – toustů v jednom balení, i když kdo sní celé balení, takže možná se můžete přihlašovat ve dvojicích):
- Toustmaster Martin (vezme i jeden toustovač)
- NK Černí Andělé
- Pája (vezme toustovač)
- Vojta
- Toustový šampion Ondra (vezme toustovač)
- Ivet
Co je ještě potřeba?
Ideálně víc toustovačů